Cateva lucruri despre noi


CINE SUNTEM


  Magic Speed Cleaning este o companie nou lansata pe piata din Romania avand in spate acumulata o experienta in Germania, isi propune sa ofere servicii de curatenie complete și eficiente la standarde europene, cu preturi adaptate pietei din Romania. Ne remarcam prin profesionalism, seriozitate si rapiditate. Planificam impreuna cu dumneavoastra toate detaliile iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer curat și nou.

CE FACEM

  Oferim servicii de curatenie pentru persoane fizice, firme dar și asociatii de proprietari/locatari. Suntem oriunde, oricand pregatiti pentru orice provocare. Dupa aceste caracteristici isi desfasoara echipa noastra activitatea, fie ca vorbim de servicii de curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie in birouri, curatenie in spatii comerciale, cladiri industriale și scări de Bloc.

CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA

  Misiunea echipei Magic Speed Cleaning este benefica pentru familia sau afacerea dumneavoastră, oferim curatenie de calitate si un pret foarte bun, pentru ca oamenii sa se poata bucura de un spatiu sigur, confortabil dar primitor și frumos.